Wczytuję dane...
Realizacja zamówienia: 48 godzin
Sprzedanych produktów: 0
Wysyłka od: 6.69 PLN
Skrypt przeznaczony jest dla studentów stacjonarnych i zaocznych uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. Zawiera informacje dotyczące analizy różnych produktów żywnościowych i surowców stosowanych w produkcji środków spożywczych. Poznanie podstawowych metod analizy oraz ich zastosowanie w późniejszej pracy zawodowej jest niezbędną umiejętnością absolwenta kierunku chemicznego o specjalności żywność lub technologia żywności. Cenne informacje znajdą tu także pracownicy laboratoriów przemysłu spożywczego lub placówek zajmujących się kontrolą jakości żywności.

  • Rok wydania: 

    2015

  • ISBN: 

    9788323133100

  • Oprawa: 

    Miękka

  • Format: 

    16.0x22.0cm

  • Ilość stron: 

    236

  • Tematyka: 

    Chemia