loadingimg

Wczytuję dane...

Zaloguj się z Facebook:

  • Szukaj
szt. na kwotę 0.00 PLN
Higiena zawodowa dla szkół gastronomicznych
    •  
    • poprzedni
    • następny
    •  
Cena: 4,90 PLN
Wysyłka od: 5.89 PLN
Produkt dostępny!
  • Wydawnictwo: wsip
  • Waga: 0.15 kg
  • Realizacja zamówienia: 48 godzin

średnia: 0.0  ocen: 0
Polecamy
  • Opis produktu
  • Stopka redakcyjna
  • Opinie Klientów

W książce podano podstawowe wiadomości z mikrobiologii,omówiono rolę drobnoustrojów i ich wpływ na organizm człowieka. Zaznajomiono z higienicznymi warunkami pracy i chorobami zawodowymi, które wiążą się z pracą w przemyśle gastronomicznym. Głowny nacisk położono na higienę produkcji i transportu oraz higienę osobistą personelu z punktu widzenia troski o zdrowie zarówno pracowników, jak i konsumentów. Ponadto uwzględniono wiadmości z ergonomii i fizjologii pracy oraz zagadnienia dotyczące pracy statycznej i dynamicznej.

    • Autor:: 
    • Wojciech Żabicki
    • Wydawnictwo:: 
    • WSiP
    • Miejsce i rok wydania:: 
    • Warszawa 1970
    • Ilość stron:: 
    • 139
    • ISBN:: 
    • 83-02-03124-0
    • Oprawa:: 
    • broszurowa
    • Waga:: 
    • 0.15
    • Stan: 
    • używana
    • Ocena stanu: 
    • db +
Polecamy