loadingimg

Wczytuję dane...

Zaloguj się z Facebook:

  • Szukaj
szt. na kwotę 0.00 PLN
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 3
    •  
    • poprzedni
    • następny
    •  
Cena: 10,00 PLN
Wysyłka od: 5.89 PLN
Poinformuj mnie, gdy produkt będzie dostępny.
  • Wydawnictwo: wsip
  • Waga: 0.3 kg
  • Realizacja zamówienia: 48 godzin

średnia: 0.0  ocen: 0
Polecamy
  • Opis produktu
  • Stopka redakcyjna
  • Opinie Klientów

Książka jest przeznaczona dla uczniów technikum, zawód: technik żywienia i gospodarstwa domowego, kucharza.Omówiono w niej potrawy półmięsne oraz ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej drobiu, dzikiego ptactwa, ryb, używek oraz napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Podano zasady serwowania potraw, posiłków i napojów oraz sporządzania potraw kuchni polskiej, regionalnej i kuchni innych narodów, a także potraw dietetycznych.

    • Autor:: 
    • Krystyna Flis, Aleksandra Procner
    • Wydawnictwo:: 
    • WSiP
    • Miejsce i rok wydania:: 
    • Warszawa 1987
    • Ilość stron:: 
    • 254
    • ISBN:: 
    • 978-83-02-04165-5
    • Oprawa:: 
    • broszurowa
    • Waga:: 
    • 0.3
    • Stan: 
    • używana
    • Ocena stanu: 
    • db
Polecamy
Klienci, którzy kupili ten tytuł wybrali również...