loadingimg

Wczytuję dane...

Zaloguj się z Facebook:

  • Szukaj
szt. na kwotę 0.00 PLN
Obsługa konsumenta część 2
    •  
    • poprzedni
    • następny
    •  
Cena: 20,00 PLN
Wysyłka od: 5.89 PLN
Poinformuj mnie, gdy produkt będzie dostępny.
  • Wydawnictwo: wsip
  • Waga: 0.3 kg
  • Realizacja zamówienia: 48 godzin

średnia: 0.0  ocen: 0
Polecamy
  • Opis produktu
  • Stopka redakcyjna
  • Opinie Klientów

W części 2 książki podano wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono technikę podawania napojów bezalkoholowych gorących i zimnych oraz napojów alkoholowych. Przedstawiono także organizację i obsługę różnego rodzaju przyjęć - bankietów, rolę cocktail-baru w zakładzie gastronomicznym, obsługę gości hotelowych oraz systemy rozliczeń kelnerskich. Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół zasadniczych - zawód: kelner, oraz dla uczniów liceów zawodowych - zawód: kelner-bufetowy.

    • Autor:: 
    • Ryszard Jargoń
    • Wydawnictwo:: 
    • WSiP
    • Miejsce i rok wydania:: 
    • Warszawa 2000
    • Ilość stron:: 
    • 199
    • ISBN:: 
    • 97-83-02-07845-3
    • Oprawa:: 
    • broszurowa
    • Waga:: 
    • 0.3
    • Stan: 
    • używana
    • Ocena stanu: 
    • db +
Polecamy