loadingimg

Wczytuję dane...

Zaloguj się z Facebook:

  • Szukaj
szt. na kwotę 0.00 PLN
Podstawy żywienia człowieka
    •  
    • poprzedni
    • następny
    •  
Cena: 4,90 PLN
Wysyłka od: 5.89 PLN
Poinformuj mnie, gdy produkt będzie dostępny.
  • Wydawnictwo: wsip
  • Waga: 0.25 kg
  • Realizacja zamówienia: 48 godzin

średnia: 0.0  ocen: 0
Polecamy
  • Opis produktu
  • Stopka redakcyjna
  • Opinie Klientów

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II szkół zasadniczych, zawód - kucharz, do nauki przedmiotu: podstawy żywienia człowieka.Podano w niej podstawowe wiadomości o składnikach pokarmowych, ich właściwościach chemicznych, funkcjach biologicznych i wartościach odżywczych. Omówiono zasady prawidłowego zestawienia jadłospisów dla różnych grup ludności z uwzględnieniem norm na energię i składniki odżywcze.

    • Autor:: 
    • Krystyna Flis,Wanda Konaszewska
    • Wydawnictwo:: 
    • WSiP
    • Miejsce i rok wydania:: 
    • Warszawa 1986,1998
    • Wydanie:: 
    • 7
    • Ilość stron:: 
    • 228
    • ISBN:: 
    • 83-02-02867-3
    • Oprawa:: 
    • broszurowa
    • Waga:: 
    • 0.25
    • Stan: 
    • używana
    • Ocena stanu: 
    • db
Polecamy