loadingimg

Wczytuję dane...

Zaloguj się z Facebook:

  • Szukaj
szt. na kwotę 0.00 PLN
Podstawy rachunkowości i finansów w hotelarstwie
    •  
    • poprzedni
    • następny
    •  
Cena: 19,90 PLN
Wysyłka od: 5.89 PLN
Poinformuj mnie, gdy produkt będzie dostępny.
  • Wydawnictwo: rea
  • Waga: 0.26 kg
  • Realizacja zamówienia: 48 godzin

średnia: 0.0  ocen: 0
Polecamy
  • Opis produktu
  • Stopka redakcyjna
  • Opinie Klientów

Podręcznik adresowany do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Może też stanowić materiał pomocniczy do nauczania rachunkowości na kursach dla recepcjonistów, kelnerów itp. oraz w prowadzeniu działalności gospodarczej w zakresie hotelarstwa i gastronomii.
Książka omawia podstawowe zasady rachunkowości hotelowej oraz cały wachlarz zagadnień związanych z gospodarką finansową hotelu.
Przedstawia kalkulacje usług świadczonych w hotelu oraz zagadnienia dotyczące analizy ekonomicznej w działalności hotelarskiej.

    • Autor:: 
    • Alina Hajdamowicz, Krystyna Książek
    • Wydawnictwo:: 
    • rea
    • Miejsce i rok wydania:: 
    • Warszawa 2007
    • Wydanie:: 
    • 0.26
    • Ilość stron:: 
    • 150
    • ISBN:: 
    • 978-83-7141-968-3
    • Oprawa:: 
    • broszurowa
    • Nr dopuszczenia: 
    • 23/2007
    • Stan: 
    • nowy
    • Ocena stanu: 
    • Książka posiada widoczne ślady magazynowania.
Polecamy