loadingimg

Wczytuję dane...

Zaloguj się z Facebook:

  • Szukaj
szt. na kwotę 0.00 PLN
Organizacja pracy w hotelarstwie
    •  
    • poprzedni
    • następny
    •  
Cena: 7,50 PLN
Wysyłka od: 5.89 PLN
Poinformuj mnie, gdy produkt będzie dostępny.
  • Wydawnictwo: format
  • Waga: 0.9 kg
  • Realizacja zamówienia: 48 godzin

średnia: 0.0  ocen: 0
Polecamy
  • Opis produktu
  • Stopka redakcyjna
  • Opinie Klientów

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum i szkoły policealnej. Dopuszczony do użytku szkolnego.

    • Autor:: 
    • Beata Sawicka
    • Wydawnictwo:: 
    • Format AB
    • Miejsce i rok wydania:: 
    • Warszawa 2008
    • Wydanie:: 
    • I
    • Ilość stron:: 
    • 474
    • ISBN:: 
    • 978-83--89184-25-2
    • Oprawa:: 
    • miękka
    • Waga:: 
    • 0,9
    • Nr dopuszczenia: 
    • 30/2008
    • Stan: 
    • używany
    • Ocena stanu: 
    • Książka, w stanie dobrym. Boki lekko przybrudzone. Na okładce niewielkie otarcia i zarysowania. W środku ślady ołówka bądź długopisu. Rogi lekko pozaginane.
Polecamy