loadingimg

Wczytuję dane...

Zaloguj się z Facebook:

  • Szukaj
szt. na kwotę 0.00 PLN
Organizacja i technika pracy w hotelarstwie część 1
    •  
    • poprzedni
    • następny
    •  
Cena: 5,90 PLN
Wysyłka od: 5.89 PLN
Poinformuj mnie, gdy produkt będzie dostępny.
  • Waga: 0.7 kg
  • Realizacja zamówienia: 48 godzin

średnia: 0.0  ocen: 0
Polecamy
  • Opis produktu
  • Stopka redakcyjna
  • Opinie Klientów

Treść skryptu jest zgodna z programem nauczania. 

Mogą z niego korzystać:

•nauczyciele i wykładowcy wszystkich szkół o profilu hotelarskim i turystycznym,
•uczniowie szkół ponadgimnazjalnych o profilu hotelarskim,
•uczniowie realizujący modułowy program nauczania,
•słuchacze szkół policealnych o profilu hotelarskim i turystycznym,
•studenci wyższych uczelni o kierunku hotelarskim i turystycznym, itp.

Dla studentów szkół hotelarsko - turystycznych jest podręcznikiem z zawartością podstawowej wiedzy o organizacji i technice pracy w hotelarstwie. 
Skrypt zawiera słowniczek hotelarski i turystyczny, oraz słownik wyrazów najczęściej używanych w hotelarstwie w czterech językach: angielskim, niemieckim, francuskim i rosyjskim.

    • Autor:: 
    • Sylwia Oparka,Teresa Nowicka
    • Wydawnictwo:: 
    • Biblioteka hotelarza
    • Miejsce i rok wydania:: 
    • Polanica zdrój 2003
    • Wydanie:: 
    • II poprawione i uzupełnione
    • Ilość stron:: 
    • 553
    • ISBN:: 
    • 978-918194-3-4
    • Oprawa:: 
    • broszurowa
    • Waga:: 
    • 0.7
    • Stan: 
    • używana
    • Ocena stanu: 
    • Książka przyniszczona. Na okładce widoczne zagięcia i naderwania. Boki mocno przybrudzone.
Polecamy