loadingimg

Wczytuję dane...

Zaloguj się z Facebook:

  • Szukaj
szt. na kwotę 0.00 PLN
Gospodarka i rachunkowość w gastronomii
    •  
    • poprzedni
    • następny
    •  
Cena: 2,90 PLN
Wysyłka od: 5.89 PLN
  • Wydawnictwo: Wsip
  • Waga: 0.33 kg
  • Realizacja zamówienia: 48 godzin

średnia: 0.0  ocen: 0
Polecamy
  • Opis produktu
  • Szczegóły
  • Opinie Klientów

Podręcznik polecamy uczniom technikum i szkoły policealnej do nauki przedmiotu gospodarka i rachunkowość przedsiębiorstw gastronomicznych, w zawodach: kelner, kucharz, technik organizacji usług gastronomicznych oraz kucharz małej gastronomii.

    • Autor: 
    • Zofia Mielczarczyk Beata Urbańska
    • Wydawnictwo: 
    • Wsip
    • Miejsce i rok wydania: 
    • Warszawa 2002
    • Wydanie: 
    • V
    • Ilość stron: 
    • 191
    • ISBN: 
    • 83-02-08311-9
    • Oprawa: 
    • miękka
    • Waga: 
    • 0.33
    • Nr dopuszczenia: 
    • 16/02
    • Stan: 
    • Używany
    • Ocena stanu: 
    • W dobrym stanie. W środku ślady ołówka bądź długopisu. Okładka nieznacznie podniszczona. Rogi lekko zagięte, boki przybrudzone.