Realizacja zamówienia: 48
Wysyłka od: 5.89 PLN

Podręcznik polecamy uczniom technikum i szkoły policealnej do nauki przedmiotu gospodarka i rachunkowość przedsiębiorstw gastronomicznych, w zawodach: kelner, kucharz, technik organizacji usług gastronomicznych oraz kucharz małej gastronomii.

podręcznik

  • Autor: 

    Zofia Mielczarczyk Beata Urbańska

  • Wydawnictwo: 

    Wsip

  • Miejsce i rok wydania: 

    Warszawa 2002

  • Wydanie: 

    V

  • Ilość stron: 

    191

  • ISBN: 

    83-02-08311-9

  • Oprawa: 

    miękka

  • Waga: 

    0.33

  • Nr dopuszczenia: 

    16/02

  • Stan: 

    Używany

  • Ocena stanu: 

    W dobrym stanie. W środku ślady ołówka bądź długopisu. Okładka nieznacznie podniszczona. Rogi lekko zagięte, boki przybrudzone.