Wczytuję dane...
Waga: 0.35 kg
Realizacja zamówienia: 48 godzin
Wysyłka od: 6.69 PLN
W książce podano podstawowe wiadomości z zakresu fizjologii i biochemii żywienia, omówiono Tabele składu i wartości odżywczych produktów spożywczych oraz normy na energię i składniki odżywcze. Ponadto podano zasady planowania i organizacji żywienia, obliczania średniej racji pokarmowej dla różnych grup ludności oraz ogólne zasady żywienia chorych.

podręcznik

  • Autor: 

    Hanna Kunachowicz, Elżbieta Czarnowska-Misztal, Anna Szczepańska, Anna Ners

  • Wydawnictwo: 

    WSiP

  • Rok wydania: 

    1998

  • Wydanie: 

    IV

  • Ilość stron: 

    288

  • ISBN: 

    83-02-03451-7

  • Oprawa: 

    miękka

  • Waga: 

    0.35

  • Stan: 

    Bardzo dobry