Wczytuję dane...
Waga: 0.25 kg
Realizacja zamówienia: 48 godzin
Wysyłka od: 6.69 PLN
W podręczniku omówiono ważniejsze materiały pomocnicze występujące we wszystkich branżach przemysłu spożywczego, takie jak opakowania, środki myjące i dezynfekujące oraz woda. Ponadto omówiono cztery podstawowe grupy dodatków do żywności: substancje zwiększające wartość odżywczą produktów, chemiczne substancje utrwalające produkty spożywcze, substancje wpływające na właściwości organoleptyczne produktów spożywczych, substancje ułatwiające przebieg procesów technologicznych

podręcznik

  • Autor: 

    Jadwiga Chuchlowa

  • Wydawnictwo: 

    WSiP

  • Rok wydania: 

    1996

  • Ilość stron: 

    195

  • ISBN: 

    83-02-06122-0

  • Oprawa: 

    miękka

  • Waga: 

    0.25

  • Stan: 

    Bardzo dobry

  • Ocena stanu: 

    Boki lekko przybrudzone.