Wczytuję dane...
Realizacja zamówienia: 48 godzin
Sprzedanych produktów: 0
Wysyłka od: 6.69 PLN
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II szkół zasadniczych, zawód - kucharz, do nauki przedmiotu: podstawy żywienia człowieka. Podano w niej podstawowe wiadomości o składnikach pokarmowych, ich właściwościach chemicznych, funkcjach biologicznych i wartościach odżywczych. Omówiono zasady prawidłowego zestawienia jadłospisów dla różnych grup ludności z uwzględnieniem norm na energię i składniki odżywcze.

podręcznik

  • Autor: 

    Krystyna Flis, Wanda Konaszewska

  • Wydawnictwo: 

    WSiP

  • Miejsce i rok wydania: 

    1999

  • Wydanie: 

    VIII

  • Ilość stron: 

    244

  • ISBN: 

    83-02-02867-3

  • Oprawa: 

    miękka

  • Waga: 

    0.3

  • Stan: 

    Bardzo dobry

Klienci, którzy kupili ten tytuł wybrali również...