loadingimg

Wczytuję dane...

Zaloguj się z Facebook:

  • Szukaj
szt. na kwotę 0.00 PLN
Podstawy żywienia człowieka
    •  
    • poprzedni
    • następny
    •  
Cena: 4,90 PLN
Wysyłka od: 5.89 PLN
Dostępnych 5 szt.
  • Wydawnictwo: WSiP
  • Waga: 0.3 kg
  • Realizacja zamówienia: 48 godzin

średnia: 0.0  ocen: 0
Polecamy
  • Opis produktu
  • Szczegóły
  • Opinie Klientów

Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II szkół zasadniczych, zawód - kucharz, do nauki przedmiotu: podstawy żywienia człowieka.Podano w niej podstawowe wiadomości o składnikach pokarmowych, ich właściwościach chemicznych, funkcjach biologicznych i wartościach odżywczych. Omówiono zasady prawidłowego zestawienia jadłospisów dla różnych grup ludności z uwzględnieniem norm na energię i składniki odżywcze.

    • Autor: 
    • Krystyna Flis, Wanda Konaszewska
    • Wydawnictwo: 
    • WSiP
    • Miejsce i rok wydania: 
    • Warszawa 1998
    • Wydanie: 
    • Wydanie VII
    • Ilość stron: 
    • 228
    • ISBN: 
    • 83-02-02867-3
    • Oprawa: 
    • miękka
    • Waga: 
    • 0.3
    • Stan: 
    • używany
    • Ocena stanu: 
    • Książka w stanie dobrym.
Polecamy