DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI HOTELARSTWO PODRĘCZNIK DO...
BARBARA CYMAŃSKA-GARBOWSKA,DANUTA WITRYKUS, JADWIGA PIETRAS,GRZEGORZ WOLAK, WSIP PODRĘCZNIKI, 2022-03-02, 9788302147388
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące:
- struktury organizacyjnej recepcji,
- rezerwacji, procedur przyjęcia gości do...
Kod produktu: 9788302147388
Opis
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące:
- struktury organizacyjnej recepcji,
- rezerwacji, procedur przyjęcia gości do hotelu,
- obsługi gości w trakcie pobytu oraz
- procedury wykwaterowania gości z hotelu (check-out).
Treści teoretyczne wsparte zostały licznymi przykładami i ilustracjami.
AUTOR | BARBARA CYMAŃSKA-GARBOWSKA,DANUTA WITRYKUS, JADWIGA PIETRAS,GRZEGORZ WOLAK |
TYTUŁ | DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI HOTELARSTWO PODRĘCZNIK DO ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA TOM III CZĘŚĆ 2 REA |
WYDAWCA | WSIP PODRĘCZNIKI |
ROK WYDANIA | 2022-03-02 |
FORMAT | 170 X 242 MM |
OPRAWA | MIĘKKA |
ILOŚĆ STRON | 280 |
EAN | 9788302147388 |
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.