OBSŁUGA KLIENTÓW W GASTRONOMII. KWALIFIKACJA...
RENATA SZAJNA,DANUTA ŁAWNICZAK, WSIP PODRĘCZNIKI, 2022-03-02, 9788302150418
Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15 (obecnie TG.16) (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).
Ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak:...
Kod produktu: 9788302150418
Opis
Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15 (obecnie TG.16) (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).
Ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie, promowanie i koszty usług gastronomicznych, wyposażenie potrzebne do obsługi gości, przygotowanie sali, przygotowanie pracowników do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych – przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych oraz bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym. Książkę uatrakcyjnia bogata szata graficzna.
AUTOR | RENATA SZAJNA,DANUTA ŁAWNICZAK |
TYTUŁ | OBSŁUGA KLIENTÓW W GASTRONOMII. KWALIFIKACJA T. 15. ZESZYT ĆWICZEŃ DO NAUKI ZAWODU TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH |
WYDAWCA | WSIP PODRĘCZNIKI |
ROK WYDANIA | 2022-03-02 |
FORMAT | 205 X 285 MM |
OPRAWA | MIĘKKA |
ILOŚĆ STRON | 408 |
EAN | 9788302150418 |
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.