Menu
Czego szukasz?
Koszyk
WSIP PODRĘCZNIKI

OBSŁUGA KLIENTÓW W GASTRONOMII. KWALIFIKACJA...

0.00 (Oceny: 0 Recenzje: 0) Przejdź do sekcji Opinie

RENATA SZAJNA,DANUTA ŁAWNICZAK, WSIP PODRĘCZNIKI, 2022-03-02, 9788302150418


Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15 (obecnie TG.16) (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).
Ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak:...

Przejdź do pełnego opisu
65,01 zł
Cena w innych sklepach: 65,80 zł
szt.
Dostępność:
poniżej 10 szt.
Czas wysyłki: 2 dni

Kod produktu: 9788302150418

Opis


Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15 (obecnie TG.16) (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).
Ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie, promowanie i koszty usług gastronomicznych, wyposażenie potrzebne do obsługi gości, przygotowanie sali, przygotowanie pracowników do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych – przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych oraz bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym. Książkę uatrakcyjnia bogata szata graficzna.

AUTOR RENATA SZAJNA,DANUTA ŁAWNICZAK
TYTUŁ OBSŁUGA KLIENTÓW W GASTRONOMII. KWALIFIKACJA T. 15. ZESZYT ĆWICZEŃ DO NAUKI ZAWODU TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH
WYDAWCA WSIP PODRĘCZNIKI
ROK WYDANIA 2022-03-02
FORMAT 205 X 285 MM
OPRAWA MIĘKKA
ILOŚĆ STRON 408
EAN 9788302150418
(30670455)

Opinie

0.00
Liczba ocen: 0
Oceń i opisz