Menu
Czego szukasz?
Koszyk
WSIP PODRĘCZNIKI

PODSTAWY HOTELARSTWA I USŁUGI DODATKOWE

0.00 (Oceny: 0 Recenzje: 0) Przejdź do sekcji Opinie

BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK,WITOLD DROGOŃ, WSIP PODRĘCZNIKI, 2022-02-21, 9788302136320


Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.12. (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie)

Autorzy zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji...

Przejdź do pełnego opisu
74,89 zł
Cena w innych sklepach: 75,91 zł
szt.
Dostępność:
poniżej 10 szt.
Czas wysyłki: 2 dni

Kod produktu: 9788302136320

Opis


Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.12. (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie)

Autorzy zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich.
Wiedzę teoretyczną wsparli licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami, które wskazują sposoby praktycznego zastosowania teorii.

AUTOR BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK,WITOLD DROGOŃ
TYTUŁ PODSTAWY HOTELARSTWA I USŁUGI DODATKOWE
WYDAWCA WSIP PODRĘCZNIKI
ROK WYDANIA 2022-02-21
FORMAT 168 X 242 MM
OPRAWA MIĘKKA
ILOŚĆ STRON 304
EAN 9788302136320
(30460566)

Opinie

0.00
Liczba ocen: 0
Oceń i opisz