PODSTAWY HOTELARSTWA I USŁUGI DODATKOWE
BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK,WITOLD DROGOŃ, WSIP PODRĘCZNIKI, 2022-02-21, 9788302136320
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.12. (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie)
Autorzy zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji...
Kod produktu: 9788302136320
Opis
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.12. (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie)
Autorzy zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich.
Wiedzę teoretyczną wsparli licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami, które wskazują sposoby praktycznego zastosowania teorii.
AUTOR | BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK,WITOLD DROGOŃ |
TYTUŁ | PODSTAWY HOTELARSTWA I USŁUGI DODATKOWE |
WYDAWCA | WSIP PODRĘCZNIKI |
ROK WYDANIA | 2022-02-21 |
FORMAT | 168 X 242 MM |
OPRAWA | MIĘKKA |
ILOŚĆ STRON | 304 |
EAN | 9788302136320 |
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.