Menu
Czego szukasz?
Koszyk
WSIP PODRĘCZNIKI

TECHNOLOGIE PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. WYROBY...

0.00 (Oceny: 0 Recenzje: 0) Przejdź do sekcji Opinie

BR>MAGDALENA KAŹMIERCZAK, WSIP PODRĘCZNIKI, 2022-03-02, 9788302147180


Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności i cukiernik.
Autorka wyczerpująco opisała zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego oraz typowe wyroby ciastkarskie. Uczeń ma szansę wykonać samodzielnie każdy rodzaj produktu,...

Przejdź do pełnego opisu
63,44 zł
Cena w innych sklepach: 62,80 zł
szt.
Dostępność:
poniżej 10 szt.
Czas wysyłki: 2 dni

Kod produktu: 9788302147180

Opis


Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności i cukiernik.
Autorka wyczerpująco opisała zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego oraz typowe wyroby ciastkarskie. Uczeń ma szansę wykonać samodzielnie każdy rodzaj produktu, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni. Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów pozwalają nie tylko sprawdzić wiedzę, lecz także zachęcić ucznia do doskonalenia umiejętności. W podręczniku zamieszczono liczne ilustracje i zdjęcia.

AUTOR BR>MAGDALENA KAŹMIERCZAK
TYTUŁ TECHNOLOGIE PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. WYROBY CUKIERNICZE. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU CUKIERNIK, TECHNOLOG ŻYWNOŚCI. SZKOŁY PONADGIMNAZJALNE. TOM II. CZĘŚĆ 1
WYDAWCA WSIP PODRĘCZNIKI
ROK WYDANIA 2022-03-02
FORMAT 170 X 242 MM
OPRAWA MIĘKKA
ILOŚĆ STRON 248
EAN 9788302147180
(30670443)

Opinie

0.00
Liczba ocen: 0
Oceń i opisz