Menu
Czego szukasz?
Koszyk
WSIP PODRĘCZNIKI

TECHNOLOGIE PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. WYROBY...

0.00 (Oceny: 0 Recenzje: 0) Przejdź do sekcji Opinie

MAGDALENA KAŹMIERCZAK, WSIP PODRĘCZNIKI, 2022-03-02, 9788302147197


Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności i cukiernik. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych).
Autorka wyczerpująco opisała zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego oraz typowe wyroby...

Przejdź do pełnego opisu
63,44 zł
Cena w innych sklepach: 62,80 zł
szt.
Dostępność:
poniżej 10 szt.
Czas wysyłki: 2 dni

Kod produktu: 9788302147197

Opis


Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności i cukiernik. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.4 (Produkcja wyrobów cukierniczych).
Autorka wyczerpująco opisała zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego oraz typowe wyroby ciastkarskie. Uczeń ma szansę wykonać samodzielnie każdy rodzaj produktu , korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni. Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów pozwalają nie tylko sprawdzić wiedzę, lecz także zachęcić ucznia do doskonalenia umiejętności. W podręczniku zamieszczono liczne ilustracje i zdjęcia.

AUTOR MAGDALENA KAŹMIERCZAK
TYTUŁ TECHNOLOGIE PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. WYROBY CUKIERNICZE. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU CUKIERNIK, TECHNIK TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI TOM II CZĘŚĆ 2
WYDAWCA WSIP PODRĘCZNIKI
ROK WYDANIA 2022-03-02
FORMAT 170 X 242 MM
OPRAWA MIĘKKA
ILOŚĆ STRON 304
EAN 9788302147197
(30670457)

Opinie

0.00
Liczba ocen: 0
Oceń i opisz