USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTELARSTWIE. PODRĘCZNIK...
BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK, WSIP PODRĘCZNIKI, 2022-03-02, 9788302136344
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań).
Autorka publikacji w przystępny sposób przedstawia informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia,...
Kod produktu: 9788302136344
Opis
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań).
Autorka publikacji w przystępny sposób przedstawia informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów, rozróżniania śniadań hotelowych i sposobów ich podawania. Wiedzę teoretyczną wspiera licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami.
AUTOR | BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK |
TYTUŁ | USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTELARSTWIE. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA. |
WYDAWCA | WSIP PODRĘCZNIKI |
ROK WYDANIA | 2022-03-02 |
FORMAT | 170 X 242 MM |
OPRAWA | MIĘKKA |
ILOŚĆ STRON | 248 |
EAN | 9788302136344 |
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.