Menu
Czego szukasz?
Koszyk
WSIP PODRĘCZNIKI

USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTELARSTWIE. PODRĘCZNIK...

0.00 (Oceny: 0 Recenzje: 0) Przejdź do sekcji Opinie

BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK, WSIP PODRĘCZNIKI, 2022-03-02, 9788302136344


Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań).

Autorka publikacji w przystępny sposób przedstawia informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia,...

Przejdź do pełnego opisu
71,57 zł
Cena w innych sklepach: 70,91 zł
szt.
Dostępność:
poniżej 10 szt.
Czas wysyłki: 2 dni

Kod produktu: 9788302136344

Opis


Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań).

Autorka publikacji w przystępny sposób przedstawia informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów, rozróżniania śniadań hotelowych i sposobów ich podawania. Wiedzę teoretyczną wspiera licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami.

AUTOR BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK
TYTUŁ USŁUGI ŻYWIENIOWE W HOTELARSTWIE. PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK HOTELARSTWA.
WYDAWCA WSIP PODRĘCZNIKI
ROK WYDANIA 2022-03-02
FORMAT 170 X 242 MM
OPRAWA MIĘKKA
ILOŚĆ STRON 248
EAN 9788302136344
(30670692)

Opinie

0.00
Liczba ocen: 0
Oceń i opisz