Menu
Czego szukasz?
Koszyk
WSIP PODRĘCZNIKI

ZASADY ŻYWIENIA PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU...

0.00 (Oceny: 0 Recenzje: 0) Przejdź do sekcji Opinie

DOROTA CZERWIŃSKA, WSIP PODRĘCZNIKI, 2019-09-16, 9788302152580


Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).

Autorka omówiła m.in. znaczenie racjonalnego żywienia dla zdrowia człowieka oraz rolę...

Przejdź do pełnego opisu
61,34 zł
Cena w innych sklepach: 60,71 zł
szt.
Dostępność:
poniżej 10 szt.
Czas wysyłki: 2 dni

Kod produktu: 9788302152580

Opis


Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia).

Autorka omówiła m.in. znaczenie racjonalnego żywienia dla zdrowia człowieka oraz rolę składników pokarmowych i wody w żywieniu. Ilustracje i zdjęcia pomogą uczniowi przyswoić wiedzę, a pytania kontrolne – sprawdzić jej poziom.

AUTOR DOROTA CZERWIŃSKA
TYTUŁ ZASADY ŻYWIENIA PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH SZKOŁY PONADGIMNAZJALNE CZĘŚĆ 1 165913
WYDAWCA WSIP PODRĘCZNIKI
ROK WYDANIA 2019-09-16
FORMAT 170 X 242 MM
OPRAWA MIĘKKA
ILOŚĆ STRON 248
EAN 9788302152580
(30670451)

Opinie

0.00
Liczba ocen: 0
Oceń i opisz